Salvamontiştii au recuperat o familie dispărută în munţi

490

O familie cu un copil de 4 ani a fost dată dispărută în munţi, după ce plecase duminică de la cabana Cheile Buţii, cu maşina, către Severin. Salvamontiştii gorjeni şi colegii lor din Hunedoara au plecat în căutarea familiei dispărute. Oamenii au fost găsiţi luni pe Valea Motrului.

O nouă acţiune finalizată cu succes au desfăşurat salvamontiştii, luni. Timp de câteva ore salvatorii montani au cercetat zona dintre masivele Vâlcan şi Godeanu. „Este vorba despre trei persoane, printre care şi un copil de 4 ani, care au plecat duminică la ora 15.00 de la Cheile Buţii spre casă, la Severin, dar nu au mai ajuns nici până luni. După câteva ore de căutări, i-am găsit pe Valea Motrului, au avut o mică problemă la maşină, a rămas suspendată în noroi, au rămas peste noapte la un canton şi azi i-au găsit 6 salvatori şi ambulanţa Salvamont; din fericire, ei nu prezintă probleme medicale”, a confirmat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.
Familie are un copil de 4 ani, însă şi el este în perfectă stare de sănătate. Salvamontiştilor gorjeni li s-au alăturat şi colegii lor din Hunedoara, acţiunea de căutare fiind comună şi având un final fericit.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here