Cinema, în aer liber la Târgu-Jiu

483

Târgujienii vor putea urmări, timp de mai multe zile, cele mai importante filme, clasice româneşti. Proiecţiile au loc în aer liber, iar accesul publicului este gratuit.

Sfârşitul de septembrie oferă iubitorilor de fim din Târgu-Jiu o săptămână de film românesc, un regal al celor mai bune producţii, mai vechi şi mai noi.
Căci, dacă în perioada 26-28 septembrie, Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei şi al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, organizează cea de-a noua ediţie a Festivalului Indie al Producătorilor de Film Independenţi – IPIFF, festival ce face stop-cadru pe producţii recente, „Caravana filmului românesc – Capodopere ale cinematografiei naţionale”, în preambul, va prezenta filme clasice româneşti.
Aşadar, toţi cinefilii care doresc să petreacă seri de adevărată delectare vizionând filmele din program sunt invitaţi la AMFITEATRUL DIN CENTRUL ORAŞULUI, în perioada 20 – 25 septembrie, cu începere de la ora 20.30.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here