Milosteanu: „Ne confruntăm în continuare cu deficit de personal”

729

Conducerea Centrului Maternal Târgu-Jiu reuşeşte cu greu să facă faţă deficitului de personal cu care se confruntă unitatea. Gheorghe Milosteanu spune că la ora actuală sunt 27 de posturi ocupate şi 6 vacante. Din păcate, nu se ştie dacă se vor putea face angajări.

Centrul Maternal funcţionează pe strada 23 August, în municipiul Târgu-Jiu, în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă. Este o unitate subordonată Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.
În cadrul acestei unităţi funcţionează două centre şi un serviciu de monitorizare a femeii gravide. De o perioadă bună de timp, unitatea se confruntă cu probleme în privinţa personalului. Din păcate, nu se ştie când se vor rezolva deficienţele, însă ar fi urgentă nevoie măcar de un muncitor. „Continuăm să ne confruntăm cu deficit de personal. Avem 27 de posturi ocupate şi 6 vacante. Avem nevoie de un muncitor pluricalificat, care să se priceapă la instalaţii electrice şi instalaţii sanitare şi la alte lucrări care mai sunt necesare la nivelul unităţii. Este destul de greu să ne descurcăm, mai ales acum, în perioada concediilor. Reuşim, totuşi, să ne descurcăm pentru că ne-am obişnuit cu situaţia, însă este din ce în ce mai greu”, a menţionat Gheorghe Milosteanu, directorul Centrului Maternal.
În plin sezon estival, când fiecare dintre noi îşi doreşte câteva zile libere pentru a se relaxa şi a-şi reface capacitatea de muncă, salariaţii Centrului Maternal din Târgu-Jiu vor pleca în concediu prin rotaţie.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here