Ministrul IMM-urilor şi Turismului, la Târgu-Jiu

387

Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism este aşteptat la Târgu-Jiu. Acesta va participa la lansarea unui proiect.

Vineri, la ora 10:00, la Sala Maură a Palatului Administrativ din Târgu-Jiu, va avea loc Conferinţa de lansare a programului “Clusterele în turism – dezvoltarea sustenabilă a identității locale”.
Evenimentul este organizat de Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism, la inițiativa ministrului delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism, Florin Nicolae Jianu. Programul are ca obiectiv iniţierea de consultări între principalii actori din sectorul public şi privat în vederea constituirii de clustere locale, care să susţină dezvoltarea sustenabilă a turismului în România. Au fost invitaţi să participe: George Brezoi – Secretar de Stat, Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, mediul asociativ şi reprezentanţi ai mediului de afaceri din industria turismului din regiunea Oltenia (Dolj, Olt, Mehedinți, Vâlcea, Gorj).
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here