Parteneriat «Comenius» și la Colegiul Național “Tudor Arghezi” din Târgu-Cărbunești – A treia reuniune de proiect, Manchester, Marea Britanie

616

În ultima perioadă a lunii martie 2014, a avut loc la Manchester, în Marea Britanie, a treia întâlnire de proiect din cadrul Parteneriatului Multilateral Comenius “Healthy Body – Healthy Mind”, în care școala noastră este implicată începând din anul trecut.

La această întâlnire au participat cadre didactice din cele 8 țări partenere: România, Portugalia, Germania, Turcia, Marea Britanie, Bulgaria, Estonia și Ungaria. Având în vedere că primul an de parteneriat se apropie de final, scopul principal al acestei întâlniri a fost acela de a planifica activitățile ce urmează să se desfășoare în cel de-al doilea an de parteneriat. Au fost analizate acțiunile desfășurate în fiecare instituție participantă, conform planului de acțiune al proiectului. De asemenea, a fost planificată în detaliu următoarea întâlnire de proiect, care va avea loc în Hildesheim, Germania, întâlnire la care vor participa cadre didactice și elevi din cele 8 țări partenere mai sus amintite.
comc2Școala noastră a fost reprezentată de prof. Lupulescu Teodora (coordonator proiect) și prof. Dumitrescu Liliana. Sesiunile de lucru s-au desfășurat în incinta “Wellacre Academy”, școala parteneră din Marea Britanie, care încă din prima zi ne-a impresionat cu dotările de care dispune. De asemenea, gazdele ne-au pregătit diverse activități care au avut drept scop promovarea unui stil de viață sănătos: schi, drumeții, ciclism, etc. Totuși, să mai amintim, în final, că această reuniune de proiect a fost un veritabil schimb de experiență, într-o instituție de învățământ bine organizată, cu puternice accente cultural-europene.
Prof. Teodora Lupulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here