Municipalitatea acordă tichete sociale persoanelor nevoiaşe

568

Primăria Municipiului Târgu-Jiu nu îi uită nici de această dată pe cetăţenii cu venituri mici. Cu ocazia sărbătorilor pascale, aceştia vor primi tichete cadou, fiecărui membru de familie revenindu-i un tichet în valoare de 20 lei. Termenul limită pentru depunerea cererilor este 31 martie.

Târgujienii care au un venit mai mic de 300 de lei pe membru de familie vor beneficia de tichete sociale de la Primărie. Fiecare tichet valorează 20 de lei. „Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Târgu-Jiu vine în sprijinul cetăţenilor cu venituri mici şi va acorda tichete sociale. Aceste tichete se acordă pentru persoanele care au venituri de până la 300 de lei pe membru de familie, lunar, iar valoarea tichetului este de 20 de lei”, a declarat Alina Toader, director adjunct al Direcţiei Publice de Protecţie Socială (DPPS) Târgu-Jiu.

Termen de depunere a cererilor – 31 martie
Cei interesaţi de tichetele sociale se pot adresa reprezentanţilor DPPS în vederea completării cererilor. Termenul limită este 31 martie. „Începând cu data de 10 martie, prin intermediul Direcţiei Publice de Protecţie Socială, s-a început primirea cererilor. Am pus la dispoziţia cetăţenilor un model de cerere, un formular în care dumnealor îşi declară componenţa familiei şi veniturile realizate. Trebuie să depună şi documentele care atestă cele declarate, până la 31 martie”, a mai spus Toader.
Cel mai recent eveniment la care s-au acordat tichete sociale a fost Crăciunul, fiind distribuite atunci 1.757 de tichete.
Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here