Handbal(m): Energia eliminată din Cupa României

375

Primul tur al Cupei României a fost și ultimul pentru Energia, echipa lui Liviu Andrieș pierzând categoric disputa cu HCM Constanța, scor 42-31 (20-18).
Energia a arătat bine și foarte bine în prima repriză, a condus în multe rânduri având o evoluție curajoasă, în minutul 21 având trei goluri avantaj pe tabelă, scor 12-15. La 15-16 pentru gorjeni, în minutul 25, Rudi Stănescu l-a oprit printr-un fault dur pe Asoltanei dintr-un contraatac, fază după care Asoltanei a părăsit terenul pe targă, iar Rudi Stănescu a fost trimis în tribună. Energia a acuzat șocul, HCM Constanța a preluat conducerea și a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, scor 20-18.
Repriza a doua a avut un singur sens, Constanța și-a arătat clasa, iar Energia limitele. Mihai Popescu a făcut minuni în poarta dobrogenilor, Șelaru a apărat și el destul de bine, dar HCM Constanța a știut să profite de orice greșeală, de orice contraatac și a mărit avansul minut cu minut, tabela fiind închisă la 42-31, o înfrângere categorică pentru Energia, care revine acasă mai devreme decât și-ar fi dorit.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here