Dian Popescu şi soţia au valsat la Balul Vienez

448

DSCF2517Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, şi soţia sa Adriana, au petrecut la sfârşitul săptămânii trecute cu stil la Balul Vienez organizat în capitală la Palatul Parlamentului. Este deja a patra oară de când soţii Adriana şi Dian Popescu participă, în calitate de invitaţi, la acest eveniment ajuns la a şasea ediţie.

DSCF2511Îmbrăcaţi la patru ace, aşa cum cere eticheta şi tradiţia DSCF2508Balului Vienez, exportat din capitala Austriei şi pe plaiurile dâmboviţene, soţii Adriana şi Dian Popescu şi-au făcut apariţia în sala de bal. Cei doi nu DSCF2504DSCF2499şi-au încântat numai privirile cu lumea bună prezentă la DSCF2498acest eveniment caritabil, ci au şi valsat atât împreună cât şi cu balerinii prezenţi la eveniment. Invitaţi la bal au fost, în special, oameni de afaceri cunoscuţi, DSCF2491reprezentanţi ai unor companii multinaţionale. Printre sponsorii evenimentului s-a aflat şi omul de afaceri gorjean, Dian Popescu care nu se află la primul gest caritabil de asemenea amploare. “A fost ceva deosebit din toate punctele de vedere. Să nu uităm că fondurile colectate vor ajunge la cele două fundaţii care se ocupă de sprijinirea semenilor noştri aflaţi în situaţii grele”, a declarat Dian Popescu.

Stil culinar

Eveniment a fost organizat de JW Marriott în beneficiul fundaţiilor United Way Romania şi Concordia. Seara balului a fost deschisă de orchestra Palatului Schonbrunn, avându-l ca dirijor pe Guido Mancusi şi a culminat cu defilarea celor 80 de debutanţi. Horia Brenciu şi HB Orchestra au animat seara de gală, ca şi anul trecut. Evenimentul a avut toate ingredientele unui bal tradiţional vienez, de la dress code până la meniul plin de surprize: stridii Scottish Loch Fyne, caviar, duet de scoici Saint Jacques ori macaroons cu cremă bavareză de lămâie. Balul Vienez are loc sub auspiciile oraşului Viena, sub înaltul patronaj al Primarului şi Guvernatorului sau, Dr. Michael Häupl.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here