Cârciumaru rămâne în AGA de la Pandurii

440

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a participat ieri la o şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor de la Clubul Sportiv Pandurii, declarând că a revenit asupra anunţului privind demisia sa din forul respectiv de conducere. Cârciumaru afirmă acum că i-a trecut supărarea şi că a făcut anunţul respectiv „la nervi”, el dorind să rămână în continuare alături de echipa de fotbal. „Pasiunea pentru fotbal este mult prea mare ca să nu mă implic. A fost o decizie luată atunci la nervi, iar acum i-am informat pe ceilalţi membrii ai Adunării Generale a Acţionarilor că doresc să rămân în continuare în acest for de conducere”, a declarat Cârciumaru.

Edilul a menţionat şi că nu a fost pusă în discuţie o posibilă schimbare a lui Marin Condescu din fruntea Consiliului de Administraţie, aşa cum cerea în trecut managerul privat al CEO, Laurenţiu Ciurel. „Nu se pleacă la drum cu intenţia de a tăia capete. A fost o întâlnire oficială la care nu s-a discutat despre schimbări, ci despre cum putem asigura un climat de linişte în jurul unei echipe care are rezultate bune”, a precizat Cârciumaru.
În urmă cu circa o lună, edilul a declarat că se retrage din activitatea de conducere de la Pandurii, nefiind de acord cu modul în care preşedintele Consiliului de Administraţie, Marin Condescu, conduce clubul sportiv. Florin Cârciumaru s-a declarat atunci împotriva modului în care Condescu a anunţat venirea subprefectului de Bucureşti, Liviu Andrei, în funcţia de manager general la Pandurii, el menţionând că o asemenea funcţie nu există în organigrama clubului şi că trebuie aprobată de Adunarea Generală a Acţionarilor.
Primarul afirmă că la şedinţa de ieri nu s-a discutat nimic despre o eventuală venire a lui Andrei în funcţia de manager general, subprefectul de Bucureşti urmând să rămână în continuare pe postul ocupat la capitală de mai bine de un an de zile.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here