Ciurel mută în trei săptămâni FNME şi CS Pandurii

335

Managerul Complexului Energetic Oltenia(CEO), Laurenţiu Ciurel, nu a renunţat la intenţia de a muta Federaţia Naţională Mine Energie, sediu ocupat de Marin Condescu, şi cel al CS Pandurii din buricul Târgu-Jiului, deşi, la ultima conferinţă de presă a menţionat că a renunţat la această intenţie, deoarece Clubul ar fi afectat. Ciurel susţinea atunci că negocierile de jucători nu ar mai avea unde să se facă şi că reprezentanţii CS Pandurii i-au spus că acest for trebuie să funcţioneze lângă stadion. Acum însă, Ciurel s-a răzgândit şi revendică spaţiul, pe care îl vrea eliberat în trei săptămâni.

Managerul CEO, Laurenţiu Ciurel, a explicat că este ilogic ca gigantul să deţină sedii în toată ţara, dar este nevoit să închirieze altele, pentru că cele deţinute de companie sunt folosite de alte instituţii. “Intenţia directoratului este ca toate serviciile de suport, gen serviciile comerciale, serviciile de personal, serviciile de asigurare a calităţii, toate acestea care sunt răspândite prin cariere şi sucursale să devină centralizate sub un control unic la Târgu-Jiu. Avem nevoie de absolut toate spaţiile pentru a nu face cheltuieli suplimentare cu închirieri sau cu achiziţii de alte clădiri. Este ilogic să avem atâtea clădiri şi să trebuiască să închiriem altele”, a spus Laurenţiu Ciurel.
Tot din acest motiv, acum, reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii (CJP) Gorj caută soluţii pentru găsirea unui nou spaţiu de funcţionare, după ce directoratul Complexului Energetic Oltenia a revendicat sediul unde funcţionează mai multe direcţii ale acestei instituţii.

Sediul de la gară, revendicat
CJP Gorj funcţionează acum în două locaţii, însă una dintre ele a fost revendicată. CEO a transmis instituţiei o adresă de eliberare a unuia dintre sediile deţinute. “Am primit o adresă de la CEO ca începând cu 31 decembrie 2013 să ne mutăm de acolo. Deocamdată nu am definitivat o soluţie, suntem în curs de căutare a unei soluţii. Ar fi o soluţie să ne restrângem în clădirea în care funcţionează Casa de Pensii sau să găsim un alt spaţiu. Nu am identificat până acum o locaţie, dar vom căuta. Plătim chirie 3.800 de lei, plus utilităţile”, a declarat Rodica Ghimiş, directorul CJP Gorj.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here