Oficial, “puciştilor” nu le merge bine

308

În Partidul România Mare apele tulburi încep să se limpezească, iar “puciştii” au intrat în “silenzio stampa”, după ce o bună perioadă de timp se şi autointitulaseră şefi peste partidul condus de Vadim. Actele oficiale emise de Tribunalul Bucureşti, cel care gestionează evidenţa partidelor politice şi modifică, în urma unei hotărâri judecătoreşti definitivă şi irevocabilă, structura şi statutul unui partid politic, au confirmat, la cererea Instituţiei Prefectului judeţului Gorj şi a unor cetăţeni, faptul că nu s-a operat nici o modificare, iar în acest moment, Corneliu Vadim Tudor este preşedintele PRM, ales la Congresul V, din 30 octombrie 2010.

Nici pomeneală de Funar preşedinte al PRM
Din documentele oficiale reiese clar faptul că, până acum, actualul preşedinte al PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, recunoscut de Vadim în această funcţie nu a minţit opinia publică, sau instituţiile statului, referitor la faptul că preşedinte al PRM este tot Tribunul. Curios este cum se vor soluţiona plângerile penale şi procesele intentate de PRM Gorj, sub semnătura lui Gheorghe Bucălăete, care îl acuză pe liderul puciştilor de la Gorj, Dumitru Dascălu, de uzurpare de calităţi oficiale şi de confecţionarea unei ştampile cu însemnele PRM, cu care a ştampilat şi a semnat adrese către instituţii din judeţ. „Am spus, de fiecare dată, că este o diversiune. Vadim Tudor conduce Partidul România Mare, Funar şi puciştii având, în această poveste, rolul destabilizatorului. Parcă le-a luat cineva minţile. Toate actele emise de PRM sub semnătura preşedintelui Vadim sunt valabile în faţa oricărei instituţii. Le reamintesc şi celor excluşi că nu mai au nici o calitate să vorbească sau să participe în numele PRM la activităţi oficiale. Au fost informaţi public de acest lucru. Nu au contestat nimic, pe linie de partid, semn că au fost deacord, dar, în schimb se erijează, în continuare, în membrii PRM. Referitor la primarii şi secretarii care nu au vrut să întocmească documentaţia necesară pentru înlocuirea unor consilieri, care şi-au pierdut calitatea de membrii ai PRM, le amintesc că este abuz în serviciu, iar noi am pus în mişcare şi împotriva lor plângeri penale. Chiar dacă ei încearcă să se ascundă în spatele unor adrese, un lucru este foarte limpede – instanţă de judecată nu este primarul, secretarul sau consiliul local, ei doar iau act de adresa semnată de preşedintele Vadim, iar dacă mai era sau nu mai era Corneliu Vadim Tudor preşedinte al PRM, la data la care a semnat respectivele adrese, nu sunt primarii şi secretarii desemnaţi să facă acest lucru. Ne mai mirăm de ce lucrurile merg prost, în anumite primării, când ei fac altceva în loc să aplice legea. Nu cred că hotărârile luate în consilile locale cu participarea unor consilieri excluşi sunt şi legale, dar vom vedea”, a conchis preşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete.

Prefectul de Gorj imparţial, ca de fiecare dată
Claudiu Teodorescu, prefectul judeţului Gorj, sesizat de instituţii şi persoane din judeţ cu privire la cine deţine calitatea de preşedinte al Partidului România Mare, a dat dovadă de imparţialitate, iar pentru a elimina orice suspiciune s-a adresat Tribunalului Bucureşti, acolo unde funcţionează Registrul de Evidenţă al Partidelor Politice din România, cerând să-i comunice oficial, cine are calitatea de preşedinte al Partidului România Mare şi dreptul de a reprezenta respectivul partid în faţa instituţilor şi autorităţilor publice. Din cele puse la dispoziţie de Tribunal, legal, nici urmă de preşedinte Funar, preşedintele ales legal la Congresul V, din 30 octombrie 2010, este Corneliu Vadim Tudor, fiind şi cel care deţine calitate mult râvnită de “pucişti”.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here