În loc de salarii – Angajaţii Electrocentrale Galaţi îl primesc pe Graure

349

Pentru că le-au întârziat salariile mai bine de două săptămâni, angajaţii Electrocentrale Galaţi sunt la un pas de revoltă.

Fără să ştie dacă au ce le furniza gălăţenilor în caloriferele îngheţate, angajaţii au primit vestea că cel care le va da salariile este noul director, adică doljeanul Octavian Graure, fost director al CE Turceni şi apoi al Termocentralei Halînga, membru PDL. Iertat de ministrul Energiei, Constantin Niţă, suspendatul Graure a fost mutat cu serviciul la Galaţi, pentru şase luni, deşi acesta spera să revină şi simplu economist la CEO.

Promovat sau pedepsit?!
Nu se înţelege dacă Graure, încadrat director pe perioadă determinată, a fost pedepsit sau promovat prin mutarea la Galaţi, la CET-ul aflat în subordinea Termoelectrica. Se cunoaşte însă că recent, Romgaz a tăiat gazele pentru furnizorul de căldură şi electricitate din Galaţi, asta din cauza datoriilor acumulate de această societate rămasă să funcţioneze cu o cantitate mică de păcură. Pe acest fond problematic s-ar fi operat mutarea lui Graure la o unitate care are de recuperat 360 de milioane de lei de la Apaterm Galaţi şi care nu a reuşit să-şi plătească, la timp, proprii salariaţi.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here