Conservatorul Barbu, o cârpă în faţa şefului de partid

313

Prezent vineri pentru prima oară la sediul PC Gorj din Târgu-Jiu, deşi a trecut în rândul conservatorilor, de la PPDD, în urmă cu trei luni de zile, senatorul Tudor Barbu s-a arătat foarte revoltat de felul cum a fost tratat la Prefectura Gorj de către şeful său de partid. Este vorba despre preşedintele PC, Daniel Constantin, care nu i-a acordat nici măcar o privire senatorului PC, fiind preocupat mai mult să împartă amabilităţi cu şeful judeţului Gorj, Ion Călinoiu, cu primarul Florin Cârciumaru şi cu prefectul judeţului, Claudiu Teodorescu. Deranjat de faptul că nu a fost băgat în seamă de niciunul dintre cei patru, dar în special de şeful său pe linie de partid, Barbu s-a prezentat în faţa colegilor din PC Gorj, tunând şi fulgerând.

“M-am simţit ca ultima cârpă”, a declarat, nervos, senatorul Tudor Barbu în faţa colegilor din PC Gorj, adunaţi în sediul organizaţiei politice de la Târgu-Jiu făcând referire la întâlnirea de la Prefectura Gorj cu liderul politic. Astfel, în loc să îi întrebe de sănătate pe colegii pe care în ultimele trei luni nu s-a sinchisit nici măcar să-i viziteze, cei care aveau ceva de discutat cu conservatorul fiind chemaţi la sediul cabinetului său parlamentar din municipiu, Barbu şi-a vărsat năduful spre aceştia, aşteptând ca mâna de membrii să-l compătimească pentru că a fost ignorat de Constantin. De altfel, la fel de ignoraţi au fost şi restul conservatorilor cu ştate vechi în filială, de acelaşi şef de partid, care deşi le-a transmis să îl aştepte la sediul organizaţiei a plecat la Arcani, pentru a-şi desfăşura mai mult activitatea de ministru al Agriculturii decât cea politică pentru care a fost aşteptat de subalternii din PC Gorj. Preşedintele Constantin a avut totuşi o întâlnire scurtă cu conservatorii gorjeni în care le-a transmis să lase capul plecat, el nefiind afectat că ACD-ul la Gorj nu funcţionează.
Nici de data acesta Constantin nu i-a dat mai multă atenţie lui Barbu, făcându-l pe acesta să regrete, în sinea sa, că a trecut la PC.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here