“Pistolarul” Mihalache: “Cele două Geta Năstasie s-au speriat de petarde”

501

Mihai Mihalache, vecinul din Mogoşani, comuna Scoarţa, reclamat la poliţie şi la Parchetul Cărbuneşti, de cele două Geta Năstasie, mamă şi fiică, că le-ar fi ,,împuşcat” noaptea la fereastră susţine că cele declarate de acestea sunt pure invenţii. Femeile s-au speriat după ce copii din sat au aruncat cu petarde la poarta acestora, iar cele două au pus totul pe seama rivalităţii mai vechi cu vecinul Mihalache.

Geta Năstasie, mama, a fost cea care a reclamat incidentul la Parchetul Cărbuneşti, pe motiv că vecinul i-ar fi omorât câinele şi pisica, cu un pistol şi o puşcă, arme pe care Mihalache nu le deţine. În cauză s-a întocmit însă un dosar penal, iar la poarta vecinului s-au prezentat atât organele de poliţie cât şi apoi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti. Organele de anchetă l-au chestionat pe Mihalache dacă deţine armele pentru care a fost reclamat şi s-au mai luat şi declaraţii, în acest sens, de la mai mulţi vecini. Oamenii au negat că Mihalache ar fi “împuşcat” spre domiciliul familiei Năstasie, compus din nouă membrii, şi au precizat anchetatorilor că cele două femei sunt rupte de realitate.

Vecinul, reclamat la IPJ Gorj pentru “dosarele de handicap”
Mihalache mai are o sesizare împotriva sa făcută de cele două, de data aceasta direct la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj. IPJ-ul a transmis dosarul la Poliţia Scoarţa care l-a anchetat pe vecin dacă s-ar fi dedat să întocmească pe numele celor două dosare de handicap, cum acesta a fost acuzat de Geta Năstasie, mama şi fiica. “Sunt de domeniul fantasticului reclamaţiile făcute de cele două. Îmi fac tot felul de reclamaţii după ce eu le-am spus să îşi facă curăţenie în propria gospodărie, întrucât sunt bălăriile până peste gard, iar în curte este un focar de infecţie. Au haine vechi, sticle şi tot felul de gunoaie în curte, adunate de pe unde se duc”, a declarat Mihalache. Omul povesteşte că familia Năstasie s-a mutat de vreo 7-8 ani lângă locuinţa sa, după ce a avut grijă de fostul proprietar al gospodăriei. În urma decesului acestuia, familia Năstasie a rămas cu casa şi pământul omului. Ultima dată membrii familiei Năstasie domiciliaseră în satul Raba, iar înainte de asta locuiseră la Copăcioasa, loc din care au fost alungaţi de vecini, din cauza mizeriei făcute. Mihai Mihalache susţine că le va acţiona în judecată pe cele două, pentru că s-a săturat de nenumăratele reclamaţii pe care i le-au făcut, pe motive ieşite din comun.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here