Directorul “Ţeavă”, profesionistu’ de la Işalniţa

452

Dumitru Dumitraşcu, actualul director al Sucursalei Işalniţa a CEO, a fost ani buni director tehnic al Complexului Energetic Turceni, fiind considerat un bun meseriaş de către subordonaţi.

Cu toate acestea, Dumitraşcu tăiase în carne vie la primele restructurări de după revoluţie, fiind susţinut în funcţie de către ţărănişti. Pe parcurs a trecut de partea liberalilor, ca acum să fie pus să facă ordine după Constantin Bălăşoiu. Poreclit “Ţeavă”, urmare a expresiei în cauză des utilizate de actualul director, Dumitraşcu a fost dat afară din unitate în jurul anului 2002 de fostul director general al termocentralei, Nicolae Şerbănică, care nu îl înghiţea. De la Turceni, “Ţeavă” s-a angajat la centrul de perfecţionare Craiova al salariaţilor din sistem. Este vorba despre Societatea de Formare a Energeticienilor din România – FORMENERG SA, unitate cu capital de stat.
Dumitraşcu a fost reactivat de către Laurenţiu Ciurel, managerul CEO, urmare a neregulilor depistate la Işalniţa. Dumitraşcu este pasionat de apicultură, dedicându-şi o mare parte din timp acestui hobby.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here