Călinoiu, critic la adresa preşedintelui încătuşat Dian

383

Declaraţii extrem de dure făcute de vicepreşedintele PSD Ion Călinoiu la adresa partenerilor liberali şi a liderului acestora, Crin Antonescu. Într-o declaraţie acordată pentru pesurse.ro, şeful Consiliului Judeţean Gorj spune că nu susţine „cu toată inima” candidatura liderului PNL la Preşedinţia României.

Supărarea social-democratului pare să fie dată de faptul că liberalii ar avea în fruntea lor oameni care au purtat cătuşe la mâini şi cu care Călinoiu nu se prea vede pe uliţele din Gorj făcând campanie pentru Antonescu.
„Dacă demonstrează că își pune și el ordine, la noi se mai spune (…) dar cum să-l pui în față? Ce dracu? Sunt oameni cu cătuşe la mâini și tu-i pui în fruntea partidului. Ce-i aia?”, s-a întrebat, retoric, Ion Călinoiu. De asemenea, liderul social-democrat crede că partenerii liberali vor să-şi rezolve mai degrabă probleme personale ale lor, decât pe cele pentru care au fost votaţi de alegători. “Nu îmi place pentru că văd în continuare – și s-ar putea să fie și din partea noastră, a PSD-ului – dar eu văd din partea PNL-ului un interes mai degrabă de rezolvare a intereselor politice ale partidului, achiziţiile pe care le face de la PDL, comportamentul chiar la nivelul serviciilor deconcentrate pe care le coordonează și la ministere se întâmplă lucrurile astea”, spune Călinoiu.
Şeful liberalilor din judeţ, Dian Popescu, unul dintre liberalii care anul trecut au fost plimbaţi pe la Parchet şi Tribunal cu cătuşe la mâini, spune că se abţine să facă vreun comentariu la declaraţiile respective pentru a nu agita spiritele. „Aştept să revină premierul din concediu şi sper să am cu domnia sa o discuţie pe această temă. Aş fi comentat astfel de declaraţii dacă i-ar fi aparţinut lui Florin Cârciumaru, dar ştiu că dumnealui are o cu totul altă optică şi, ca urmare, mă abţin de la orice declaraţie pe această temă, pentru moment”, spune şeful PNL Gorj.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here