Călinoiu – noi promisiuni pentru drumul Rovinari – Bumbeşti Jiu

974

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj dă noi asigurări cu privire la începerea lucrărilor de modernizare a şoselei care face legătura între Rovinari şi Bumbeşti Jiu, modernizare pe care autorităţile o promit de ani de zile, fără a se face însă ceva concret şi în favoarea şoferilor care îşi rup maşinile pe drumul respectiv. Ieri, înainte de a pleca în concediul de odihnă, Ion Călinoiu a avut o nouă întâlnire cu reprezentanţi ai Administraţiei Drumurilor Naţionale şi ai firmei care a câştigat licitaţia pentru a moderniza şoseaua, fiind asigurat, din nou, că de la jumătatea acestei luni oricine va trece pe acel drum va putea vedea echipe de muncitori lucrând în mai multe puncte.

Drumul ar trebui să devină un şantier, aşa cum se întâmplă pe Defileul Jiului, Călinoiu fiind convins că, de data aceasta, lucrările chiar vor începe în forţă.
„Au fost şi obstacole până acum, a trebuit refăcut proiectul, a fost descoperirea aceea arheologică din zona Castrului Roman, sunt reţele edilitare care trec prin zonă, plus lipsa constructorilor. Acum toate acestea par să fie depăşite şi eu cred, în urma discuţiile pe care le-am avut pe această temă, că lucrurile vor sta mult mai bine decât până acum. Este o persoană cu responsabilităţi în Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, cu care discut permanent despre ritmul lucrărilor, iar la această ultimă şedinţă am fost asigurat că până pe 15 august vor fi cinci echipe de lucru în tot atâtea puncte de pe acest drum. Eu cred că acum chiar se va trece la treabă şi am convingerea că până la iarnă drumul chiar îşi va schimba înfăţişarea, în bine, evident”, precizează şeful CJ Gorj.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here