Sindicaliştii despre Condescu: Întâlnirea cu Maricel Popa a fost “praf în ochi”

313

O parte a liderilor de sindicat din cadrul FNME au comentat în sens negativ rezultatul venirii secretarului de stat Maricel Popa la Gorj. Asta deoarece nu s-a semnat nimic în urma întâlnirii, reprezentantul Ministerului Economiei plecând înapoi la Bucureşti după întâlnirea cu sindicatele, cu administraţia CEO şi cu autorităţile judeţene.

Sindicaliştii lui Condescu s-au întors astfel împotriva acestuia, comentând că venirea secretarului de stat a fost un de “praf în ochi” pentru ei, cei care îl mai susţin oarecum de şeful FNME. Cam cinci sindicalişti şi-au manifestat astfel nemulţumirile legate de ineficienţa acestei întrevederi în care, însuflaţi de Condescu, şi-ar fi pus mari speranţe. Protocolul nu s-a semnat, iar situaţia în care se află sindicatele se agravează. Conducerea CEO a refuzat să oprească cotizaţiile pe ştat, din salarii, membrilor de sindicat, motiv pentru care fondurile FNME şi ale sindicatelor sunt ca şi inexistente.
Interesant este însă că la ieşirea de la întâlnirea cu liderii Federaţiei Naţionale Mine Energie, secretarul de stat Maricel Popa a declarat că discuţiile au avut în vedere elaborarea unui acord de bună colaborare între sindicate şi administraţia Complexului Energetic Oltenia. Protocolul respectiv ar urma să fie semnat de cele două părţi, alături de un reprezentant al Ministerului Energiei. Dar până acum, nimic, fapt care a stârnit suspiciuni din partea aghiotanţilor lui Condescu.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here