Meciul dintre Pandurii – Levadia, unul cu grad ridicat de risc

274

Pandurii vor debuta în această seară pe teren propriu în prima competiţie europeană la care echipa din Târgu-Jiu participă, jandarmii anunţând că partida cu Levadia Tallinn are un grad de risc preliminar ridicat. Ca urmare forţele de ordine vor fi prezente în zona stadionului în cursul după-amiezii şi al serii, până după încheierea meciului de fotbal. Jandarmii vor fi ajutaţi de agenţi de la firma de pază, care se ocupă cu securitatea spectatorilor, dar şi de agenţi ai Poliţiei Locale, pentru a asigura fluenţa accesului spectatorilor spre şi dinspre stadion, dar şi a jucătorilor şi a delegaţilor care vin la această partidă de fotbal.

Şoferii sunt informaţi că nu mai pot parca maşinile în zona Primăriei Târgu Jiu începând cu ora 14.00, iar de la 16.00 încolo este interzisă în totalitate circulaţia, astfel că traficul prin zona centrală va fi perturbat. Tot de la ora 16.00 localurile din preajma stadionului nu mai au voie să comercializeze băuturi alcoolice, accesul spectatorilor care vor dori să vadă din tribună partida de fotbal fiind permis cu ora 18.00, asta în condiţiile în care casa de bilete va comercializa bilete până la ora 17.00, asta dacă nu este epuizat stocul.
Jandarmii informează că „spectatorii, trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele de deplasare către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta stadionului iar la solicitarea forţelor de ordine au obligaţia să prezinte documentele de acces şi actele de identitate, fiindu-le interzis să pătrundă în stare vădită de beţie, să introducă în stadion băuturi alcoolice, bannere, afişe, steaguri care conţin texte cu conţinut obscen, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la competiția sportivă”. De asemenea, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi menţionează că spectatorii vor avea acces pe stadion doar după un control „riguros” la intrare, control care, de regulă, îi enervează pe cei care consideră că forţele de ordine exagerează la acest capitol.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here