Dian duce epurările politice la Crin: “Ceauşescu a fost schimbat din funcţie cu un fost membru PDL”

280

În cele din urmă conducerea PNL Gorj a luat poziţie împotriva destituirilor de liberali din CEO, făcute sau anunţate că se vor pune în practică de către managerul Laurenţiu Ciurel. În urma şedinţei de joi seara a Biroului Permanent Judeţean al PNL Gorj s-a decis astfel ca epurările politice din CEO să ajungă şi la urechile preşedintelui partidului, Crin Antonescu. Urmează astfel ca şi conducerea centrală a partidului să fie informată cu privire la schimbările abuzive ale liberalilor gorjeni din funcţii. S-a dat exemplul cazul ,,Ceauşescu”, directorul de la Jilţ Sud fiind înlocuit din funcţie deşi era nevinovat, în locul său fiind pus un fost pedelist.

Şeful PNL Gorj, Dian Popescu, şi-a exprimat, din nou, convingerea că reprezentanţii CE Oltenia fac epurări politice, urmare a demiterii lui Cosmin Ceauşescu de la Jilţ Sud. Cazul a fost pus pe tapet în prezenţa lui Cosmin Ceauşescu în şedinţa BPJ a PNL Gorj. Argumentele prezentate au fost în favoarea fostului director, membrii Biroului Permanent Judeţean al PNL Gorj decizând formarea unei delegaţii, care săptămâna viitoare să aibă o întâlnire cu liderul Crin Antonescu pentru a-i prezenta situaţia. “Voi avea o discuţie cu Crin Antonescu despre situaţia din CE Oltenia şi nu mai vreau să ascundem realitatea. Am încercat să rezolvăm problemele aici pe plan local, în USL şi mă gândesc la toată zona Olteniei, la ceea ce s-ar putea întâmpla”, a menţionat Dian Popescu, luându-i apărarea lui Ceauşescu dar şi lui Alexadru Braia, directorul de la Peştena, ameninţat public de către Ciurel cu destituirea.
Şeful PNL Gorj crede acum cu tărie că motivele invocate pentru destituirea lui Ceauşescu nu au fost reale iar schimbarea s-a făcut premeditat, mai ales că toată conducerea CEO ştia se întâmplase de fapt cu majorarea salariului soţiei lui Ion Răuţ. Mai mult, punerea în locul lui Ceauşescu a unui fost pedelist, creează suficiente suspiciuni.

Conducerea CEO trebuia schimbată
“Am asistat la o epurare politică într-o entitate economică. Ceauşescu a fost schimbat din funcţie cu un fost membru PDL. Sunt convins de faptul că nu va mai dura mult şi îl vor schimba din funcţie şi pe Braia. Observ un scop în CE Oltenia, acela de a se face epurări politice”, a menţionat Dian Popescu care susţine că Ceauşescu a fost o victimă mai ales că dacă i se constata în mod real greşeala ar fi trebuit să fie schimbată toată conducerea CEO.
Alexandru Braia, controlat şi răsverificat de superiori, urmare a aprobării legale de libere şi concedii date pentru 36 de persoane, a scăpat deocamdată de destituire, deşi Ciurel mai că a promis că-i va lua capul, supărat că la mitingul de la Târgu-Jiu au fost prea mulţi angajaţi de la UM Peştena.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here