Poliţist bătut în timpul liber, agresorul – cercetat în libertate!

324

Un bărbat din Târgu Jiu a fost reţinut în cursul nopţii de marţi spre miercuri, la câteva ore după ce a lovit un poliţist, vecin de-al său, cu care se afla în conflict de mai mult timp. Incidentul dintre cei doi s-a produs marţi seara pe o stradă din municipiu, în apropierea blocului în care locuiesc ambii.

Pe strada 23 August cei doi s-au întâlnit şi şi-au adresat din nou cuvinte dure, după care a urmat o palmă dată cu forţă.
Conform unor martori oculari şi a unor surse judiciare, poliţistul Constantin Şelaru, agent de ordine la Poliţia Bumbeşti Jiu, se întorcea spre casă de la o petrecere organizată de ziua numelui său în momentul în care s-a întâlnit cu agresorul. Cei doi s-au luat la ceartă, pe fondul unor dispute mai vechi, iar poliţistul a primit o palmă puternică peste faţă, căzând şi izbindu-se cu capul de trotuar.
Agentul a rămas inconştient pe jos până când a fost preluat de un echipaj de la Ambulanţă, fiind transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu şi, ulterior la o unitate sanitară din Craiova. Deabia mâine medicii vor putea să îşi dea seama dacă cele câteva cheaguri de sânge formate în zona frontală a capului încep să se retragă sau e nevoie de o intervenţie chirurgicală destul de delicată.
Agresorul poliţistului este acuzat de vătămare corporală şi a fost prezentat ieri la instanţă cu propunere de arestare preventivă, el fiind însă lăsat liber, având interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu în următoarele 29 de zile. Individul ar putea însă să se aleagă cu o altă încadrare juridică pentru faptele sale dacă starea de sănătate a victimei se va înrăutăţi.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here