Zece localităţi din judeţ, fără apă potabilă

314

Mai multe localităţi din judeţ au rămas fără apă potabilă începând de miercuri, ora 9:00, până joi, ora 7:00 din cauza unei avarii produse pe aducţiunea Izvarna – Craiova, în localitatea Vârţ din judeţul Gorj. Pentru a remedia avaria reprezentanţii Companiei de Apă Oltenia au întrerupt alimentarea cu apă în localităţile: Rovinari, Tismana Godineşti, Ciuperceni, Câlnic, Teleşti, Bâlteni, Plopşoru, Brăneşti şi Ţânţăreni.

Reprezentanţii Compania de Apă Oltenia au întrerupt alimentarea cu apă potabilă în localităţile de pe traseul conductei de transport apă potabilă Izvarna – Craiova. “Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din localităţile menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a conductei de transport apă potabilă Izvarna – Craiova, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.
Pentru liniştea localnicilor, compania prin laboratoarele de analiză a apei potabile vor monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului public de distribuţie.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here