Anton trece, Răuţ rămâne

487

Directoratul Complexului Energetic Oltenia(CEO) a făcut recent schimbări importante la unităţile aflate în subordinea CEO. Este vorba despre Minprest Serv, despre UEF şi despre Medserv Min. Cea mai importantă schimbare s-a operat însă la Minprest Serv Rovinari unde preşedintele Consiliului de Administraţie, a fost înlocuit pe motiv de incompatibilitate. Astfel din CA a fost înlocuit Daniel Antonie, şeful Diviziei Miniere a CEO, pe motiv că este şi membru al Directoratului. S-au mai operat şi alte schimbări importante singurul rămas în CA fiind Ion Răuţ, directorul de Resurse Umane a CEO.

Daniel Antonie nu mai este membru în CA-ul Minprest Serv pe motiv de incompatibilitate, decizia fiind luată la ultima şedinţă a Directoratului CEO. În locul său a fost promovat Anton Sava, fost director adjunct în cadrul fostului CE Turceni prin 2009, înainte de noua organigramă director de Investiţii pe la Jilţ iar în prezent subaltern al directorului Petroniu pe la Divizia Strategie Dezvoltare. În Adunarea Generală a Acţionarilor Minprest Serv s-au operat, de asemenea, schimbări semnificative, din cadrul acesteia fiind eliminat Corneliu Boldor, actual consilier al lui Antonie în Divizia Minieră, în locul acestuia fiind promovat Marian Vasilescu. Singurul neschimbat a rămas Ion Răuţ, în timp ce în CA au fost aduşi Florin Păsărelu, fost membru în AGA UEF Motru, şi Gavrilă Pop, toţi angajaţi ai Diviziei Strategie Dezvoltare.
Schimbări importante s-au operat şi la UEF Motru unde preşedintele CA-ului era Adela Brânzan, în timp ce membrii erau Dumitru Mocioi, directorul de Achiziţii de la Divizia Minieră şi un jurist de la Rovinari şi, se pare, Vasile Râbu. În AGA UEF Motru erau Scorţariu şi Păsărelu, ultimul mutat acum la Minprest.
De schimbări au avut parte şi Medserv Min, condus în interimat de Valentin Mogoe.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here