Bebeluşul devorat de câini, născut viu!

436

Bebeluşul abandonat în curtea Spitalului Târgu-Cărbuneşti şi devorat de câini a fost născut viu, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj comunicând la sfârşitul săptămânii trecute că procurorul de caz a dispus începerea urmăririi penale „in rem” pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, pe parcursul zilei de vineri o angajată a spitalului fiind suspectată că ar fi mama copilului, lucru care nu a fost însă susţinut, în cele din urmă, şi cu probe care să ducă la incriminarea oficială a femeii.

Conform rezultatelor necropsiei efectuate de medicii legişti, bebeluşul a fost născut viu, moartea sa fiind una violentă. “Din actele premergătoare efectuate până în prezent rezultă că nou-născutul s-a născut la termen, a fost viabil, iar moartea acestuia a fost violentă, datorându-se acţiunii sau inacţiunii unei persoane. Urmărirea penală continuă în cauză pentru stabilirea adevărului, identificarea autorului infracţiunii şi tragerea la răspundere a acestuia, conform legii”, precizează Parchetul într-un comunicat de presă.
Trupul neînsufleţit al unui nou-născut, devorat parţial de câini, a fost găsit joi în curtea Spitalului Târgu-Cărbuneşti, fiind observat de către două angajate ale unităţii sanitare care curăţau nişte geamuri. Cadavrul a fost descoperit lângă o pungă, fiind situat în imediata apropiere a unor geamuri ale saloanelor de la spital, inclusiv lângă o fereastră a unei băi folosite de pacienţi. Anchetatorii şi conducerea spitalului au dat însă asigurări că bebeluşul nu aparţine niciunei paciente din cadrul unităţii sanitare.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here