Florin Cârciumaru: “Nu iau în calcul ce spune Dian despre CEO”

294

Declaraţiile şefului PNL Gorj, Dian Popescu, despre conducerea Complexului Energetic Oltenia, cu săgeţi directe spre managerul CEO, Laurenţiu Ciurel, nu i-au picat prea bine şefului PSD Gorj, Florin Cârciumaru, care consideră că senatorul face declaraţii greşite, la fel ca şi Toni Greblă. Dian a declarat recent la un post de radio că şefii CEO ar trebui să coboare jos din copac că ceea ce fac nu ar fi management.

Se cunoaşte însă că Dian Popescu fraternizează, de ceva vreme, cu sindicalistul Marin Condescu, fiind destul de apropiat şi de senatorul PSD, Toni Greblă, care a avut declaraţii la fel de acide la adresa lui Ciurel, nu demult. Se ştie, de asemenea, că lui Dian nu îi convin schimbările în organigrama CEO, oamenii susţinuţi de el nemairegăsindu-se pe vechile posturi.
„Eu consider că domnul Dian s-a grăbit când a făcut o asemenea declaraţie. Cred că nu se cade ca un senator de România să facă o asemenea declaraţie pentru un director care coordonează activitatea la un asemenea nivel. Să nu uităm că domnul Ciurel are un contract de management, are în spatele lui o evaluare care vine dintr-o comisie de specialitate şi eu consider că a face declaraţii despre capacitatea unui om pe fondul unor nemulţumiri care vin pe linie politică este o totală şi o mare greşeală. Eu nu iau în calcul ceea ce spune domnul Dian pentru că din punctul meu de vedere, eu am ani grei şi mulţi în politică şi nu se fac asemenea declaraţii. Aşa cum am spus, la vremea respectivă, şi domnul Greblă s-a grăbit şi a greşit atunci când a făcut declaraţiile pe care le-a avut, cu toate că este un om cu ştate vechi în lupta politică şi, mai ales în cazul în care USL-ul din care facem parte şi eu şi domnul Dian şi domnul Greblă este la guvernare şi până la urmă domnul Ciurel este reprezentantul Guvernului USL”, a declarat Cârciumaru.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here