Patru tineri din Drăgoteşti, cercetaţi pentru furt calificat

376

Patru tineri din comuna Drăgoteşti au intrat în vizorul oamenilor legii după ce au spart mai multe dale din beton din perimetrul Carierei Jilţ Nord şi au luat armătura metalică, cu intenţia de a o valorifica la un centru de colectare a fierului vechi. În prezent, cei patru tineri sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În seara zilei de 25 februarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că persoane necunoscute sustrag dale din beton din perimetrul Carierei Jilţ Nord.
Oamenii legii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au dat peste patru tineri care spărseseră mai multe dale din beton ce se găseau într-o zonă dezafectată a carierei. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care din primele verificări efectuate a constatat faptul că L.V., de 19 ani, B.R., de 26 ani, V.E., de 22 ani şi R.I., de 28 ani, din comuna Drăgoteşti, au spart şase dale din beton scoase din uz, din care au luat armătura metalică uzată, dintr-o zonă dezafectată din perimetrul Carierei Jilţ Nord, cu intenţia de a le valorifica la un depozit de colectare a fierului vechi. Prejudiciul este în curs de estimare”, a declarat George Neagoe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj, precizând totodată că în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here