Pesedistul Tudor, nedorit la Gardă dar promovat la Drumuri

311

Ion Dina va fi înlocuit, în scurt timp, cu Ion Tudor în funcţia de director al Secţiei de Drumuri Naţionale Gorj. Asta după ce fostul şef al Poliţiei Locale, Ion Tudor, a revenit la Târgu-Jiu, la scurt timp după ce a fost numit comisar general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu. Florin Cârciumaru, preşedintele PSD, confirmă că Tudor va conduce în scurt timp secţia în cauză. Tudor va fi promovat în urma refuzului liberalului şef Dian Popescu de a ceda instituţia PSD-ului.

Comisarul general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu, Ion Tudor, aflat în concediu după şese luni petrecute la Bucureşti, va deveni în scurt timp şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu-Jiu. Acest aspect a fost confirmat şi de către Florin Cârciumaru. “După câte cunosc eu din discuţii cu Tudor s-ar putea ca, pe viitor, dânsul să conducă această secţie de drumuri care este organizată şi funcţionează pe raza judeţului Gorj, este vorba de Drumuri Naţionale. Se pare că da şi la nivel de judeţ şi la nivel naţional s-a discutat această variantă. Într-un timp scurt Tudor va conduce această secţie”, a precizat Cârciumaru.

Tudor, onorat de această numire
Numirea sa în funcţia de şef al Secţiei de Drumuri Naţionale din Gorj, Tudor declară că este onorat şi va face tot ce-i stă în putere pentru a-şi face datoria cât mai bine. “Eu sunt onorat şi totodată mă simt obligat faţă de această nouă activitate dacă domnul Cârciumarul cel care mi-a fost şef opt ani de zile a confirmat acest aspect înseamnă că aşa este. Le mulţumesc celor care sunt lângă mine sunt convins că voi găsi un colectiv deosebit. Şi aştept…cu siguranţă voi reuşi să fac echipă şi mă bazez pe experienţa oamenilor de la drumuri sunt oameni deosebiţi sunt oamenii care pleacă primii de acasă pentru că noi pentru a putea merge la serviciu este necesar să avem drumurile curate”, a precizat Ion Tudor.

Vroia la Garda de Mediu, Dian a zis nu
Ion Tudor vroia de fapt funcţia de comisar-şef la Garda de Mediu Gorj, dar dorinţa nu i-a fost aprobată în urma refuzului lui Dian Popescu de a ceda instituţia PSD-ului. Cel puţin asta susţin colegii lui Ion Tudor care spun că Dian a refuzat să îl lase pe Tudor să fie subordonatul Rovanei Plumb în judeţul Gorj, acesta declarând că nu cedează instituţia în ruptul capului pentru PSD. Tudor a rămas astfel fără promovare, asta până acum când i s-a aprobat mutarea la Drumuri Naţionale Gorj, Tudor nemaiputând sau nemaidorind să revină la Poliţia Locală Târgu-Jiu.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here