Femeie din Turceni, anchetată după ce și-a amenințat fiul cu moartea

229

Duminică, 29 septembrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat de 30 de ani, din localitate, cu privire la faptul că mama sa provoacă scandal la domiciliu. Cu ocazia deplasării la fața locului, apelantul a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare împotriva mamei sale de 58 de ani, domiciliată în orașul Turceni.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în cursul zilei, femeia s-a deplasat la imobilul în care locuiește fiul său, având asupra sa o bucată de lemn cu forma rotundă, cu care l-a amenințat pe acesta, cu moartea, în repetate rânduri, fiindu-i creată o stare de temere, bărbatul închizându-se în dormitor. Totodată, femeia ar fi distrus o boxa muzicală, un telefon mobil și o cameră de supraveghe video ce aparțineau fiului său, prejudiciul fiind în curs de estimare.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, reieșind faptul că există risc iminent, fapt pentru care s-a emis un ordin de protecție provizoriu, mama apelantului fiind obligată să păstreze o distanta de 50 de metri față de victimă și de locuința sa. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violență în familie, distrugere și amenințare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here