Tineri cercetaţi pentru lovire, distrugere şi ultraj

315

Patru tineri din municipiul Târgu-Jiu sunt cercetaţi de oamenii legii după ce au distrus un bar şi au agresat doi bărbaţi. Întreg scandalul a avut loc duminică seara, pe numele a trei dintre cei patru tineri fiind întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cel de-al patrulea tânăr implicat în scandal a reuşit să fugă înainte de a fi identificat de jandarmi.

Duminică seara, în jurul orei 19:20, în timpul executării unei misiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale pe raza municipiului Târgu-Jiu, un echipaj de jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Mobil s-a sesizat cu privire la faptul că în faţa unui bar un grup de patru tineri agresează două persoane, pe care le loveau cu pumnii, picioarele şi scaune rupte în zona feţei şi a trunchiului. Unul dintre cei patru tineri a reuşit să fugă înainte de a fi identificat de jandarmi, însă ceilalţi trei sunt acum cercetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni. „Jandarmii au somat persoanele agresive şi i-au oprit din activitatea infracţională, unul dintre agresori reuşind să fugă, iar în prezent se efectuează verificări pentru identificarea lui. Au fost identificaţi la faţa locului numiţii: C.I.M., de 22 ani, T.L.F., de 23 ani şi P.S., de 25 ani, toţi domiciliaţi în municipiul Târgu Jiu, cărora le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat Alin Ivan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Gorj.

Barul şi maşina administratorului, distruse de cei patru tineri
Potrivit reprezentantului IJJ Gorj, după ce au intrat în bar, tinerii au început să lovească, fără motiv, cu pumnii, picioarele şi elemente rupte de la scaune, doi bărbaţi în vârstă de 33 ani, care se aflau în local. De altfel, în timpul scandalului, cei patru tineri au reuşit să distrugă şi numeroase bunuri din local, dar şi maşina administratorului acestuia. „Au răsturnat mese din local, au distrus mai multe scaune, suporturi de flori, au spart scrumiere, pahare, sticle şi ecranul de protecţie al unui aparat de jocuri de noroc, avariind autoturismul administratorului localului prin lovirea acestuia cu scaune rupte, totodată au exercitat în localul public şi în afara acestuia acte de violenţă fizică asupra altor persoane, au proferat injurii şi expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă la adresa administratorului localului şi a clienţilor, tulburând ordinea şi liniştea publică”, a precizat Alin Ivan. La faţa locului s-a deplasat şi un ofiţer din cadrul compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale, care a efectuat împreună cu agenţii constatatori activităţile specifice şi a întocmit actele de constatare.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here