Control judiciar pentru tânărul din Albeni care a tâlhărit o bătrână la Târgu Jiu

119

Un bărbat în vârstă de 23 de ani din comuna Albeni a fost reținut sâmbătă de polițiștii gorjeni. Cu o zi în urmă, individul smulsese geanta unei femei de 76 de ani, care se deplasa pe strada Republicii din Târgu Jiu.

Ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a anunțat faptul că bărbatul a ajuns în fața magistraților cu propunerile legale formulate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu: ”Tânărul reținut pentru tâlhărie a primit măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”.
Amintim faptul că la data de 14 septembrie 2024, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul Poliției gorjene un tânăr de 23 de ani, din comuna Albeni, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. La data de 13 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un localnic, despre faptul că unei femei i-a fost sustrasă geanta. Polițiști de ordine publică și investigații criminale s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în timp ce o femeie de 76 de ani, din comuna Vladimir, se deplasa pe strada Republicii, i-ar fi fost smulsă de pe umăr de geanta în care avea 170 lei și câteva documente personale, de către o persoană necunoscută de sex bărbătesc care a fugit printre blocuri.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here