Elevele de 10 din Târgu Jiu, premiate de primărie

77

Elevele din Târgu Jiu care au obținut media 10 la examenele naționale vor fi răsplătite financiar. Primăria Târgu Jiu le va acorda un premiu în valoare de 10.000 de lei.
Irina Roibu, de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, și Beatrice-Gabriela Pieloiu, de la Colegiul Național „Spiru Haret”, au obținut media maximă la examenul de bacalaureat din vară. Singura elevă de 10 de la Evaluarea Națională este Diana Mihaela Istrate, de la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”.
„Dezvoltarea tinerei generații prin creșterea calității și eficienței în educație reprezintă o prioritate pentru administrația publică locală, iar stimularea tinerilor cu performanțe deosebite se regăsește în planurile Municipiului Târgu Jiu, fiind oportună și justificată premierea elevilor cu rezultate deosebite la examenul de evaluare națională, respectiv examenul de bacalaureat”, potrivit primarului Marcel Romanescu, inițiatorul proiectului de hotărâre.
De asemenea, vor fi recompensați elevii și profesorii care au obținut performanțe deosebite la olimpiadele, concursurile și competițiile naționale și internaționale din acest an.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here