Ca la noi, la nimeni – Guvernăm împreună, ne atacăm separat!

93
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „În timp ce foștii rivali PSD și PNL susțin că au făcut alianța în interesul poporului, au existat critici la adresa ambelor partide pentru că au promis că nu vor forma o alianță!”

De pe WIKIPEDIA
Fraza din motto-ul de mai sus face parte dintr-un material documentar mai larg, ce se găsește pe Wikipedia, despre Coaliția Națională pentru România (abreviat CNR), care este o alianță politică ce include Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal. Din coaliție mai face parte și Grupul minorităților naționale, condus de deputatul Varujan Pambuccian.
FOARTE ACTIVUL MARCEL CIOLACU. Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit la început de săptămână cu ministrul Finanțelor Publice, Marcel Boloș, pentru a discuta măsurile fiscale ce vor fi luate spre a mai reduce din deficitul bugetar care-a ajuns la 52% din Produsul Intern Brut (PIB), ceea ce reprezintă un nivel amenințător. Programul de măsuri fiscale trebuie finalizat și înaintat la Comisia Europeană până în 15 octombrie anul acesta.
BPN AL PSD SE VA ÎNTRUNI SĂPTĂMÂNAL. Luni, adică ieri, a fost o zi decisivă pentru Partidul Social Democrat, cu o ședință a Biroului Permanent Național în care s-a vorbit despre alegerile prezidențiale și cele parlamentare. Social-democrații au avut o ședință a BPN, în noua formulă decisă la sfârșitul săptămânii trecute la Congresul partidului.
Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a precizat că: „În ședință s-au discutat, în principal, chestiuni organizatorice legate de campaniile electorale care vor urma, s-a discutat despre principalul subiect de pe agendă, acela al pensiilor. S-a reiterat ideea că vor fi transmise informări clare către toți pensionarii astfel încât să se știe clar că nicio pensie nu va scădea. S-a discutat despre întâlnirile zonale pe care le vom avea în perioada următoare”, a afirmat Lucian Romașcanu, la sediul central al PSD, după ședința BPN.
El a menționat că decizia conducerii partidului a fost că în fiecare săptămână se va întruni în ședință Biroul Permanent Național al Partidului Social Democrat.
MARCEL CIOLACU ÎNLĂTURĂ SCENARITA! La Congresul Partidului Social Democrat, ce-i drept, o parte dintre vorbitori și-au criticat în termeni duri colegii de guvernare, pe pretinșii liberali mai tari în clonț. Cum ar fi europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al pretinsului PNL, care spune vrute și, mai ales, nevrute la adresa social-democraților. Nu-i chiar singurul, ci îi ține isonul deputatul de Satu Mare, Adrian Cozma, care-a și cerut ieșirea miniștrilor liberali din Guvernul Ciolacu. El a spus prostia, dar nu l-a băgat nimeni în seamă.
Sătul de atâtea scenarii, președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat luni că: „Pe viitor, eu nu văd altă coaliție de guvernare decât cu PNL!”
ION PREDOȘANU

P.S. SCADE NATALITATEA! Natalia Intotero, ministrul Familiei, a recunoscut că: „Într-adevăr, avem o problemă”! Practic, domnia sa se referea la faptul că ne confruntăm cu cea mai mică rată de natalitate din ultimii 145 de ani.
(Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here