Şeful PNL Gorj nu poate pleca din Târgu Jiu

376

Oricât de mult s-ar bucura Dian Popescu pentru că nu a fost emis un mandat de arestare preventivă pe numele său, bucuria nu poate fi deplină pentru că acesta nu poate să părăsească municipiul Târgu Jiu, ca localitate de domiciliu.

După ce Curtea de Apel Craiova a respins recursul făcut de procurorii care cerea arestarea preventivă a liderului liberal, a rămas în vigoare verdictul de la Tribunalul Gorj de pe 4 iulie, când instanţa de la Târgu Jiu a respins solicitarea anchetatorilor de a-l aresta pe Dian Popescu pentru 29 de zile. Magistraţii gorjeni au dispus însă atunci ca politicianul, la fel ca şi fratele său, implicat în aceiaşi anchetă penală, să aibă interdicţie în următoarele 30 de zile în a părăsi localitatea de domiciliu.
Verdictul instanţei îl obligă pe liberal să treacă periodic pe la Poliţie şi, în cazul în care doreşte să meargă, de exemplu, la Ţicleni, unde are în proprietate un hotel, să ceară permisiunea sau să anunţe că iese din municipiu. La fel stau lucrurile şi în cazul în care Popescu ar dori să părăsească oraşul pentru a se implica în judeţ în campania pentru referendumul organizat în vederea demiterii preşedintelui Traian Băsescu. Şeful PNL Gorj spune că se implică în referendum la capitolul organizare, el având deja ieri o întâlnire cu colegii din fruntea organizaţiei, precum şi cu primarii din judeţ, care au fost convocaţi la Târgu Jiu la o şedinţă unde li s-a spus clar ce au de făcut în următoarele zece zile pentru ca, pe 29 iulie, USL să raporteze la centru un scor bun la nivel de Gorj.
Gelu Ionescu
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here