Elevi ai Școlii Populare de Arte, la Festivalul Internațional al Cimpoaielor din Cehia

111

Tradițiile românești au ajuns pe scena Festivalului din Cehia, care se desfășoară în această perioadă.
,,În cadrul renumitului Festival Internațional al Cimpoaielor, ce se desfășoară, în această perioadă, în pitorescul oraș Strakonice, cimpoierii noștri, coordonați de domnul Ştefan Popescu, alături de Ansamblul de dansuri populare ,,Altița”, coregrafi Tudorița Negru și Nuțu Tănăsoiu, și talentata Yasmine Polacek, acompaniați de orchestra Ansamblului Folcloric ,,Maria Lătărețu”, au încântat publicul cu trei reprezentații memorabile în locații diferite.
Spectatorii au fost captivați de frumusețea dansurilor, cântecelor și a costumelor populare românești, iar aplauzele lor au răsunat îndelung la finalul fiecărei reprezentații.
Festivalul Internațional al Cimpoaielor, un eveniment itinerant de excepție, oferă iubitorilor de folclor ocazia unică de a descoperi și de a se bucura de diversitatea culturală din toate colțurile lumii.
Ne mândrim că am adus o părticică din tradițiile românești pe această scenă internațională, lăsând o amprentă în inimile celor prezenți”, a transmis Școala Populară de Arte din Târgu Jiu.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here