Manţog, în coasta lui Prunariu pentru şefia PPDD Gorj

379

Zilele lui Mihai Prunariu, şeful PPDD Gorj, la cârma organizaţiei sunt numărate, a ajuns să se plângă chiar preşedintele filialei lui Dan Diaconescu din judeţul nostru. Asta deoarece cel care îi râvneşte locul la cârma partidului este cel care a coordonat din umbră campania electorală pentru locale, Ionel Manţog.

Munca lui Mihai Prunariu în PPDD Gorj se va rezuma, în curând la statutul de ales judeţean în CJ Gorj. Poate nici atât dacă se va adeveri faptul că Ionel Manţog trage sfori la Bucureşti pentru a-i retrage sprijinul politic lui Prunariu, în intenţia de a se întrona în locul acestuia la cârma organizaţiei PPDD Gorj. Cert este doar că Manţog are ceva trecere în faţa lui Dan Diaconescu în capitală, mai ales că nici Prunariu nu poate nega aportul pedelistului la campania electorală a PPDD şi nici aportul financiar adus la vizitele Simonei Man în judeţul nostru. Să nu uităm că Manţog i-a plătit cazarea staff-ului PPDD în Gorj, la Hotel Europa, atunci când Dan Diaconescu a venit prima oară în campanie electorală în judeţul nostru şi apoi şi-a pus trustul de presă la dispoziţia PPDD pentru a ridica cota organizaţiei în Gorj. Prezenţa repetată a lui Dan Diaconescu la emisiunile postului de televiziune patronat de Manţog, edifică mai mult ca oricând acest lucru.

Prunariu s-a trezit târziu
Intenţiile lui Manţog au fost însă simţite de Prunariu încă de la finalul campaniei electorale, dar fostul simpatizant liberal nu a mai putut da înapoi. Listele completate cu oamenii lui Manţog, pe locurile eligibile de consilieri municipali, locali şi judeţeni erau depuse deja la birourile de circumscripţie electorală iar o retragere a lui de la PPDD nu i-ar fi adus decât un deserviciu de imagine. Aşa că Prunariu s-a lăsat dus de val până în prezent când s-a trezit în faţa faptului împlinit. Mai precis a raţiunii lui Manţog, care convins că nu mai poate să îl detroneze pe Ion Ruşeţ de la cârma PDL, odată cu punerea la şefia partidului a lui Vasile Blaga, a realizat că va rămâne cu PPDD-ul. Apoi dacă nu trece rapid în PPDD, înainte de sentinţa anunţată în dosarul său de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care se va da pe 9 iulie, s-ar putea să piardă şi această oportunitate.

Schiziuni, între gruparea “Prunariu” şi gruparea “Manţog”
Până la finalizarea însă a procedurii de înlocuire ori de retragere a sprijinului politic pentru Prunariu, tensiunea între cele două grupări formate în jurul lui Ionel Manţog şi actualul preşedinte se simt de la distanţă. Asta plus comunicarea dintre cei doi lideri care lipseşte în ultimul timp, creând un bun prilej discuţiilor în contradictoriu între susţinătorii celor doi.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here