Bondoc, în locul lui Cocină la cârma CJAS Gorj

299

deschidereDirectorul Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate(CJAS) Gorj, Gheorghe Cocină, are zilele numărate la cârma instituţiei, se vehiculează în rândul politicienilor USL. Cocină urmează să fie înlocuit din funcţie, UNPR-ul neputând să îi mai asigure vreo umbrelă de protecţie, în locul său urmând să fie promovat de către PSD, soţul Iuliei Vână, Titu Daniel Bondoc. De schimbarea politică din funcţie nu va scăpa nici adjunctul lui Cocină, Cosma Dumitrescu, şi el membru UNPR ca şi directorul CJAS Gorj.

Deşi are un concurs câştigat pe postul de director al CJAS Gorj, Gheorghe Cocină, nu este inamovibil pe funcţia de conducere. Asta, mai ales acum când Puterea a fost luată de Guvernul USL iar directorul Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate, Lucian Duţă, a demisionat din funcţie. Mai mult, schimbarea treptată a şefilor Caselor Judeţene a Asigurărilor de Sănătate, ultima schimbare operându-se la Suceava, face ca viitoarea modificare de la cârma CJAS Gorj să pară un lucru mai mult decât normal. Interesant este că PSD-ul merge însă pe mâna fostului director al CJAS Gorj, Titu Daniel Bondoc.

Politica, departe de CJAS

cocinaBondoc a fost instalat la cârma CJAS Gorj în aprilie 2009 ca în decembrie 2009 să fie demis politic de ,,portocalii”. Social-democratul a condus doar opt luni instituţia, lui nereproşându-i-se nimic, doar carnetul de partid. Acum Bondoc are posibilitatea să revină pe funcţie, în locul lui Cocină, care, la rândul său a avut un management bun la cârma instituţiei, management lipsit de scandaluri sau probleme majore. ,,Personalul este acelaşi de când am preluat şefia CJAS Gorj şi nu am politizat instituţia”, explică Gheorghe Cocină, subliniind că el nu a auzit de vreo schimbare a sa din funcţie. ,,Eu nu am auzit nimic de schimbarea mea dar orice este posibil. Dacă se întâmplă plec şi gata, nu m-am gândit deja ce o să fac”, a declarat Cocină.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here