Secretarul de Stat Traicu, în vizită la CE Turceni

300

Rodin TraicuNumit săptămâna trecută secretar de stat la Ministerul Economiei, Rodin Traicu, este cel care va vizita Gorjul, vineri, la cererea preşedintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru. Traicu este aşteptat vineri la Complexul Energetic Turceni, ieri, în unitatea energetică fiind agitaţie mare, vizita secretarului de stat fiind anunţată direct de la minister.

Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a fost invitat de fapt să participe la discuţiile privind realizarea şi conducerea Complexului Energetic Oltenia(CEO), reprezentantul Guvernului trimiţându-l însă în locul lui pe pesedistul Traicu.

Rodin Traicu este vicepreşedinte al Departamentului Energie şi Politici Economice din cadrul PSD. Acesta a fost numit recent secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei el ocupându-se de Departamentul Energie, cariera sa profesională recomandându-l pentru acest post. Traicu este fost preşedinte al Regiei Autonome de Activităţi Nucleare pe vremea Guvernului Năstase şi director general al Nuclear Montaj, o companie din grupul Tender. Traicu a fost acceptat cu braţele deschise de pesediştii din energia gorjeană care spun că acesta este un bun specialist. Cartea de vizită a lui Traicu mai cuprinde ceva excelent pentru Gorj, adică faptul că noul secretar de stat se împotriveşte privatizărilor.

Pregătiri pentru Traicu

Deja de ieri la Complexul Energetic Turceni au început pregătirile pentru vizita secretarului de stat. Lumea era agitată ştiindu-se că vineri Traicu va avea un program destul de încărcat. Acesta va vizita vineri dimineaţa CE Craiova, unde vizita sa este anunţată pentru ora 9.00, ca la 12.00 să ajungă la unitatea energetică din Turceni. Pe agenda de lucru a secretarului de stat se va mai afla şi Complexul Energetic Rovinari. Abia apoi Traicu va pleca spre Severin.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here