Buletinele de vot din Gorj, tipărite cu 289.000 lei

307

alegeri-locale-alba-scandal-pentru-buletinele-de-vot-miza-71.000-euroPregătirile pentru alegerile locale din data de 10 iunie merg foarte bine la nivelul judeţului nostru, conform reprezentanţilor Prefecturii Gorj. În judeţul Gorj, organizarea alegerilor se desfăşoară conform programului calendaristic pentru realizarea activităţilor referitoare la organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2012, aprobat prin Ordinul Prefectului nr. 40 din 21 martie 2012.

Pentru alegerile locale din 10 iunie 2012, în judeţul Gorj, vor fi tipărite 1.344.000 buletine de vot (preşedinte Consiliul Judeţean, Consilierii Judeţeni, Primar, Consilierii Locali). Alina Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj, a declarat faptul că de tipărirea celor 1.344.000 de buletine de vot se va ocupa o tipografie din Târgu-Jiu, în urma câştigării licitaţiei, costurile tipăririi ridicându-se la suma totală de 289.000 lei.

 

Autoritatea Electorală Permanentă a publicat zilele trecute lista secţiilor de votare pentru alegerile locale din data de 10 iunie. Potrivit documentului, în mediul urban din Gorj au fost delimitate mai multe secţii de votare, precum şi alte sute în mediul rural. Astfel, la nivelul municipiului Târgu-Jiu au fost delimitate un număr de 55 de secţii de votare, 14 în municipiul Motru, opt la Bumbeşti-Jiu, patru la Novaci, nouă la Rovinari, cinci la Tismana, nouă la Târgu-Cărbuneşti, şapte la Turceni, trei la Ţicleni. Procesul de votare va începe duminică, 10 iunie, la ora 7:00 şi se va încheia în aceeaşi zi, la ora 21:00.

I.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here