Comisarul Filip, implicat într-un accident de circulaţie

504

4Şeful Serviciului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Gorj, comisarul Cornel Filip a fost implicat, ieri, într-un accident de circulaţie, în urma căruia un bătrân a fost grav rănit. Ofiţerul se deplasa spre Braşov pentru a participa la un simpozion organizat de Poliţia Română, însă în dreptul localităţii Bumbeşti-Piţic, i-a apărut în faţă un autoturism care întorcea în stradă.

Ca să-l evite, poliţistul a intrat în afara părţii carosabile, de unde a acroşat un pieton. Victima a fost grav rănită, mai ales în zona capului, fiind necesară transportarea sa la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

02 ACCIDENT POLITIST[(000056)18-42-31]Comisarul de poliţie, Cornel Filip plecase din Târgu-Jiu, cu maşina personală, la un simpozion organizat de Poliţia Română la Braşov. În dreptul localităţii Bumbeşti-Piţic a 02 ACCIDENT POLITIST[(000143)18-42-41]lovit un pieton, aflat în afara părţii carosabile. „Veneam de la Târgu-Jiu, mă îndreptam către Braşov pentru a participa la un simpozion, în interesul serviciului, aveam 40-50 de km la oră, moment în care a intrat brusc din partea stângă în mine, m-a împins în faţă, mi-a rupt roata din 02 ACCIDENT POLITIST[(000294)18-42-51]dreapta şi m-a împins într-un pieton aflat în afara părţii carosabile. Noroc că n-am avut viteză şi nu l-am luat în plin, doar cu aripa. S-a lovit cu capul de parbriz, sper să se facă victima bine că maşinile se fac. Nu are asigurare, nu are nimic”, a declarat Cornel Filip, şef Ordine Publică din cadrul IJP Gorj.

A întors în stradă!

02 ACCIDENT POLITIST[(000775)18-43-23]Celălalt şofer susţine că maşina i s-a defectat şi că n-a mai putut evita impactul, dar că ofiţerul circula cu viteză mare. „Am vrut să întorc şi am scos-o din curte în drum, maşina era defectă, dumnealui a venit cu viteză şi nu mai avusăi ce să fac” susţine Dumitru Văduva, celălat şofer implicat în accident. Martorii nu au auzit decât o bubuitură, iar când au ieşit au văzut victima înşirată la câţiva metri în afara drumului. Au sunat la 112 şi au anunţat accidentul. Victima, un bătrân de 78 de ani, mergea să-şi cumpere medicamentele de la farmacie. Mergea în afara părţii carosabile şi nici nu bănuia că, din senin o maşină îl poate izbi pe marginea drumului.

Victima, transportată la Craiova

02 ACCIDENT POLITIST[(001131)18-43-47]Bătrânul a a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Tg-Cărbuneşti, cu multiple traumatisme. „Are mai multe contuzii, craniene, la genunchiul stâng, în urma examenului tomografic s-a constat că are fracturi la faţă, sinusuri şi o contuzie hemoragică şi, cel mai grav o fractură la nivelul bazei craniului şi ne-am hotărât să-l trimitem la Spitalul de Neurochirurgie din Craiova”, a declarat Constantin Târziu, directorul Spitalului din Târgu-Cărbuneşti. Ambii conducători auto au fost testaţi cu alcootestul, rezultatul fiind negativ. Şoferilor le-au fost recoltate şi probe biologice pentru a se constata dacă au consumat alte substanţe. Cercetările continuă pentru a se stabili culpa fiecăruia în producerea accidentului.

Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here