Rovinărean băgat în arest, după ce a tăiat cu cuțitul un bărbat

249

La data de 2 iulie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui conflict în localitate. Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce se afla pe strada Muncii din localitate, pe fondul unui conflict spontan și a unor discuții în contradictoriu, a fost lovit cu un obiect tăietor, înțepător la nivelul cotului stâng, de către un alt bărbat, în vârstă de 33 de ani. Persoana în cauză a fost transportată la Spitalul Orășenesc Rovinari unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În urma cercetărilor efectuate în dosarul penal, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari, l-au reținut 24 de ore pe bază de ordonanță pe bărbatul de 33 de ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here