Grindeanu: Valea Oltului se închide timp de o lună

250

Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor, a anunțat că traficul pe Valea Oltului va fi închis timp de o lună, începând din 8 iulie până în 9 august, pe timp de zi. În zonă se vor face lucrări la autostrada Sibiu-Pitești.

„O să merg vineri împreună cu dl. director Pistol (n.red – Cristian Pistol, director general CNAIR) și cu colegii din CNAIR la fața locului. Avem acest lot 2 de pe Sibiu-Pitești care implică defrișări. Acestea au fost aprobate, aceste lucruri trebuie făcute dacă vrem să facem această autostradă. Dacă vrem să nu o facem, nu închidem autostrada. Cert este că în acest moment aceste lucrări nu pot fi făcute sub trafic. Asta ar pune în pericol siguranța traficului, ar pune in pericol viața celor care circulă pe DN7 și asta nu și-o poate asuma nimeni. De aceea, în aceasta lună, din 8 iulie până în 9 august, vor fi făcute aceste lucrări absolut necesare pentru a realiza autostrada Sibiu-Pitești”, a spus Grindeanu, menționând că  „nu există altă variantă”.

Pe perioada zilei vor exista rute alternative pe care Ministerul Transporturilor împreună cu poliția rutieră le vor transmite din timp, astfel încât șoferii să le cunoască.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here