Scandal între rude, la Bengești-Ciocadia

277

La data de 2 iulie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 20 de ani, din Bengești Ciocadia, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către bunicul și verișorii săi.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că tânărul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, i-ar fi cerut bunicii sale o sumă de bani, pe carea aceasta a refuzat să i-o înmâneze, fapt ce l-a determinat pe bărbat să devină agresiv în limbaj și comportament, atât cu bunica sa, cât și cu concubinul acesteia, un bărbat, în vârstă de 65 de ani. Între cei doi bărbați a izbucnit un conflict spontan, împingându-se reciproc, în urma căruia, bărbatul de 65 de ani a căzut, lovindu-se la nivelul capului, unde prezenta mai multe excoriații. Cel din urmă a refuzat deplasarea la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, s-a procedat la întocmirea formularelor de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit risc iminent de producere a unei infracțiuni, fiind emise ordine de protecție provizorii, pe o perioadă de 5 zile împotriva ambilor bărbați. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here