Nevasta consilierului Mitropolitului Olteniei a trecut la Domnu’ …Dan

374

Picture 106Preoteasa din Teleşti, Rodica Drăghici, vrea să ia locul din dreapta viitorului primar al comunei. Nu o face în calitate de credincioasă ori de soţie de preot, ci din calitatea de slujbaşă în oastea Domnului Dan, Dan Diaconescu. Intenţia preotesei uimeşte lumea din Teleşti, care ba îi promite sprijin, ba o huleşte.

Rodica Drăghici vrea să candideze pe funcţia de consilier local la Teleşti, cel puţin aşa a anunţat, recent, candidatul PPDD la scaunul de primar al comunei.

Rodica Drăghici vrea să devină consilier local, candidând pe lista de consilieri ai PPDD. Soţia preotului Constantin Drăghici a fost convinsă să facă acest lucru de Daniel Giurcău, candidatul PPDD la scaunul de primar al comunei Teleşti, iar femeia credincioasă a acceptat. I s-a şi promis funcţia de viceprimar al comunei, iar Rodica ştiind că soţul său a fost primar până în 2008 la Teleşti, nu a spus nu, a trecut în partidul lui “Domn’ Dan” anunţând că va strânge voturi pentru PPDD. Şi astfel Rodica Drăghici este în “oastea” Domnului Dan Diaconescu iar soţul în a Domnului Mitropolit al Olteniei, unde ocupă chiar funcţia de consilier al lui Irineu. Preoteasa îi va aduce însă voturi lui Daniel Giurcău, asta dacă în urma scandalurilor numeroase legate de candidatura sa, acesta va mai candida pentru funcţia anunţată săptămâna trecută. Candidatura lui Giurcău nu a fost încă validată de conducerea PPDD Gorj, cu atât mai mult cu cât şeful organizaţiei s-a schimbat recent.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here