“Preşedinţii” Cocină şi Manţog, chemaţi la ordine de UNPR

321

COCINA UNPRProgresiştii Gheorghe Cocină şi Ionel Manţog au fost chemaţi săptămâna aceasta la Bucureşti de către conducerea UNPR pentru a participa la o şedinţă internă privind integrarea viitoare în Uniuniea Social Progresistă(USP), a unei serii de partide printre care şi PDL. Şedinţa nu este comună cu cei de la PDL, deşi se va discuta şi despre colaborarea electorală viitoare cu acest partid politic.

Cocină şi Manţog, unul preşedinte interimar al UNPR Gorj altul preşedinte “din umbră” al organizaţiei, vor merge joi la Bucureşti pentru o şedinţă internă a partidului. Şedinţa are loc după ce, în prealabil, la nivel teritorial, organizaţiile PDL au stabilit că sunt de acord cu o colaborare electorală între cele două partide politice dar şi cu alte formaţiuni de mai mică dimensiune. De altfel şi PDL Gorj a stabilit săptămâna trecută că acceptă acest demers electoral. UNPR-ul de la centru a vrut însă o întâlnire în capitală cu toţi liderii de filiale din Gorj. La şedinţa în cauză de la Gorj nu va merge o singură persoană ci două, Cocină şi Manţog fiind consideraţi inclusiv de centru drept “preşedinţii” UNPR-ului judeţean. Asta în MANTOG INTERIORcondiţiile în care Manţog nici acum nu recunoaşte oficial apartenenţa la acest partid. Se ştie însă că Ionel Manţog are o adeziune la UNPR semnată la organizaţia centrală, motiv pentru care Gabriel Oprea l-a şi chemat la ordine.

Şedinţă fără PDL

Reprezentanţii PDL Gorj susţin că ei nu au fost invitaţi la această şedinţă, fiind una organizată de UNPR. Parlamentarii “portocalii” nu au ascuns că ştiau de această întrunire şi de colaborările viitoare dintre cele două partide politice.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here