De la sex cu minore, la mandate ale poliţiei! – Perversiunile, principalele fantezii ale clienţilor: oral cu gheaţă şi ciocolată

940

deschiderePeste 30 de oameni de afaceri, şefi de instituţii şi alte persoane publice din Gorj au fost citate pentru vineri, 13 ianuarie, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie pentru a fi audiate în dosarul “sex cu minore”. Pentru că nu au răspuns citaţiilor, anchetatorii susţin că îi vor aduce pe cei solicitaţi cu mandate de aducere. Singurul care a răspuns prompt invitaţiei a fost omul de afaceri Doru Şerban, zis Habitu, probabil speriat şi de dosarul de spălare de bani şi evaziune fiscală în care este deja urmărit penal. Habitu a spus că are informaţii despre prostituatele respective, dar că nu ştia că sunt minore şi nici că ar fi apelat la serviciile acestora.

Din cele 30 de persoane citate, vineri, la sediul IJP Gorj a venit doar omul de afaceri, Doru Şerban, cunoscut sub numele de Habitu. “Am fost citat. Nu ştiu în ce dosar. Mi-a luat declaraţie despre o fată, dacă am avut vreo relaţie cu ea. Nu am avut nicio relaţie cu ea. S-a ajuns la mine, probabil prin ascultarea telefonului. Mi-au luat declaraţie despre asta. Mie mi-a dat un prieten un telefon şi mi-au spus că este o fată, dacă vreau să o cunosc. Nu ştiu cine este fata şi nu am vrut să vorbesc cu ea, nu ştiu că este minoră. Prietenului nu i-am spus nimic, am întrebat ce vârstă are şi mi-a spus că are 19 ani. Mi-a spus că practică relaţii sexuale pe bani. Prietenul care m-a sunat nu este cel arestat, e altul, un prieten de-al meu, el mi-a spus că dacă vreau să am şi eu de a face cu ea. Cred că el a avut ceva cu ea. Habar nu am cine este această minoră”, a declarat Doru Şerban, zis Habitu.

Habitu a spus “pas” prostituatelor!

Cum s-a ajuns la Habitu în dosarul “sex cu minore” o ştiu doar poliţiştii, însă, el a fost singurul care a venit din cei citaţi de poliţie. Despre acest doar, poliţiştii nu spun multe vorbe, decât că se cercetează: “Poliţiştii de la Investigarea Fraudelor au audiat mai multe persoane în acest dosar şi au mai citat alte persoane pentru a fi audiate într-un dosar de prostituţie şi proxenetism. Urmează ca la definitivarea dosarului să trimitem dosarul la parchet cu propuneri legale”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IJP Gorj.

Destăinuirile unei prostituate!

Dar, detalii despre ce făceau fetele, a oferit chiar o colegă a acestora, mai mare cu doi ani: “Am 19 ani, eu le cunosc de mult pe fete, stau cu ele în chirie. Suntem eleve la Liceul Bârseşti, ele sunt cu 2 ani mai mici decât mine. Nu am numărat clienţii şi nici nu le luam buletinul să vedem cine sunt. Noi primeam telefon, nu conta ce vârstă au şi cum arată, dacă aveau bani, asta conta. Cel arestat nu este peştele, e altul. Ele stăteau în chirie la el. Fetele nu stăteau pe stradă, primeau telefon. Nu el este vinovatul, persoana care este vinovată stă acasă, în pat, probabil. Nu pot spune ce fel de oameni erau care apelau. Nu ieşeam pe centură, prin maşini în altă parte. Da, se fac bani mulţi. Acum e mai greu că e iarnă, au fost sărbătorile şi nu mai veneau. Se lua 200 de lei pentru o partidă. Totul depinde cum arăta fata tariful era şi în funcţie de asta, dacă îi plăcea clientului, asta conta. Nu pot da relaţii despre ce făceam exact. Eu practic de un an acest lucru. Eu nu fac din plăcere tot ce fac, eu am un copil, celelalte nu ştiu de ce făceau, dacă o fac din plăcere”, a povestit una dintre prostituate, cea majoră, în vârstă de 19 ani.

Gheaţa şi mandatul!

Pe de altă parte, sursele din rândul anchetatorilor confirmă faptul că din rândul clienţilor fac parte oameni importanţi. Aceştia au mai precizat şi că relaţiile sexuale la care apelau clienţii la minore erau perversiuni. Oricum, fetele erau dispuse să facă absolut orice pentru suma de 200 de lei pe care o primeau, doar de la un client. Printre fanteziile solicitate de clienţi era gheaţa şi ciocolata. Fetele erau puse să facă sex oral având în gură gheaţă pentru a prelungi plăcerea clienţilor. Tot pentru sexul oral era folosită şi ciocolata. Pentru că nu s-a prezentat la audieri, majoritatea celor 30 de clienţi, încă, neaudiaţi vor fi aduşi cu mandate de poliţişti.

Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here