Capatos vrea să facă pace cu Botezatu

436
capatos-botezatuDan Capatos şi Cătălin Botezatu s-au certat toamna trecută după ce, din dorinţa de a face rating, Capatos i-a cerut în direct lui Cătălin să se căsătorească în platoul emisiunii cu iubita lui, Bianca Drăguşanu. Botezatu a refuzat atunci această invitaţie considerând-o de prost gust şi a spus că nu doreşte să se transforme într-un bufon pentru obţinerea ratingului visat.

Din acel moment, cei doi nu au mai vorbit până acum câteva zile, când Cătălin a intrat în direct, prin telefon, dezbătând eficient „scandalul sms-urilor” dintre Monica Columbeanu şi manechinul Voicu Pânzar.

Dan Capatos se declară pacifist şi intenţionează să se împace cu designerul Cătălin Botezatu cu prima ocazie când vor discuta faţă în faţă. „S-a creat o spărtură în gard, prin care am băgat amândoi capul pentru că acum câteva seri a intrat în direct pe telefon şi am demonstrat că putem vorbi ca doi oameni civilizaţi, ceea ce şi suntem, de altfel. De la acea plecare din emisiune şi până la intervenţia telefonică de miercuri seara nu am discutat. Dar cu prima ocazie în care ne vom vedea faţă în faţă, vom vorbi şi vom stinge şi conflictul. Nu a simţit nimeni nevoia unui pas spre împăcare în mod expres”, a declarat Capatos pentru o publicaţie centrală.
Selecţie realizată de Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here