Sărbătoarea îndrăgostiţilor se apropie – Machiaj pentru Valentine’s Day

388
med_091009a3345[1]Doar o săptâmână ne mai desparte de Ziua Îndrăgostiţilor şi e timpul să exersăm machiajul pentru celebra sărbătoare a iubirii. De cele mai multe ori, pe 14 februarie, cuplurile aleg să iasă la restaurant, într-un club sau chiar la o petrecere organizată de alte cunoştinţe. În funcţie de natura fiecărui eveniment trebuie adaptat şi machiajul.

Roşu este culoarea iubirii şi evident că nu trebuie să lipsească din trusa cu nuanţele pe care o să le folosim pentru machiajul de Valentine’s Day.
Cum realizăm machiajul de Ziua Îndrăgostiţilor?
Pentru colorarea ochilor, avem nevoie de un tuş negru şi un tuş sidefat într-o culoare menită să ne accentueze privirea. Putem opta pentru un verde-smarald, pentru un albastru-eletric sau pentru un crem-auriu. Aplicăm pe toată lungimea pleoapei un fard deschis la culoare cu o textură cremoasă. În colţul intern al ochiului, aplicăm cu vârful degetului un pic de praf de fard argintiu pentru o intensitate mai mare a machiajului.
Trasăm, cu ajutorul tuşului negru (cel mai potrivit este cel de tip cariocă), o linie care trece de colţul exterior al ochiului într-o codiţă nu foarte lungă. Trebuie să fim atente să trasăm aceeaşi lungime în ambele părţi! Deasupra primei linii vom trasa alta cu ajutorul celui de-al doilea tuş, cel sidefat. De data aceasta nu mai pornim cu linia de la colţul intern spre cel extern, ci de la mijlocul ochiului până spre exerior, exact deasupra primei linii. La sfârşit aplicăm un fard cremos, tot într-o linie subţire, pentru un look mai spectaculos. Putem folosi maro-auriu, roz-sidefat sau piersică.
În ziua dedicată iubirii, pentru colorarea buzelor avem dreptul să folosim culoarea roşie sau orice altă culoare cu personalitate care să ni se potrivească şi să ne pună în valoare conturul buzelor.
E bine să evităm luciul de buze de această dată, deoarece nu are acceaşi rezistenţă şi consistenţă precum cea a rujului.
Pentru colorarea obrajilor trebuie să alegem farduri de obraz cu particule sidefate. De asemenea, make-up artiştii ne recomandă să evităm auriul şi să ne îndreptăm atenţia spre nuanţele de roz-piersică.
Nu trebuie să avem un machiaj sofisticat pentru a fi frumoase. Avem nevoie doar de câteva produse cu ajutorul cărora vom reuşi să încântăm privirile partenerilor!
Selecţie realizată de Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here