Previziuni PSD: Primarul Băcanu scapă basma curată

327

DSCN5746Edilul PSD al comunei Vladimir scapă de sancţiunile liderilor social-democraţi chiar şi fără să fie tras de urechi, asta după ce sâmbătă a participat la reuniunea UNPR de la Craiova, având după gât eşarfa cu însemnele partidului lui Gabriel Oprea. Lui Aurel Băcanu Vladimirescu i se cere acum doar declarativ demisia din PSD, ca apoi să fie bătut pe umăr de liderii partidului, pentru gestul său.

Reuniunea UNPR de la Craiova stârneşte şi acum discuţii la o săptămână de la eveniment şi asta ca urmare a prezenţei aici a primarului PSD din Vladimir, Aurel Băcanu Vladimirescu. Gestul său de a se alătura uneperiştilor l-a uimit şi pe deputatul PSD, Vasile Popeangă. “Pe mine mă surprinde deoarece este un om politic(n.r. Aurel Băcanu Vladimirescu) cu experienţă, vineri a fost aici, la întâlnirea pe care am avut-o, sâmbătă s-a dus acolo. Eu într-o discuţie pe care am avut-o, şi trebuie să v-o mărturisesc, eu nu ştiu dacă el va mai candida la funcţia de primar. Are şi el nişte obiective pe care doreşte să le termine, cum ar fi nişte drumuri. Se pare că a primit nişte promisiuni în acest sens şi dumnealui urmăreşte acest lucru. Normal ar fi, sigur şi aici este o chestiune de conştiinţă, să analizăm foarte exact şi dacă doreşte să candideze să ne spună că va candida la UNPR şi să îşi depună demisia din partid”, a declarat joi, deputatul PSD Gorj, Vasile Popeangă.

Interesul poartă …eşarfa UNPR

În acelaşi timp, deputatul PSD a menţionat că organizaţia nu prea are cum să-l pedepsească pe edilul din Vladimir, deoarece dacă îl exclude din Partidul Social Democrat, Băcanu Vladimirescu va rămâne, în continuare primar. “În democraţia din România fiecare are opţiuni. Ce putem noi să îi facem primarului Băcanu? Ce să-i facem? Dacă el aşa consideră că sunt interesele lui şi ale localităţii, reacţionează ca atare”, a completat Popeangă.

Liderii PSD Gorj, atât Florin Cârciumaru cât şi Ion Călinoiu au anunţat însă că vor pune cazul “Băcanu” în discuţia Biroului Permanent Judeţean al organizaţiei social-democrate. Există însă riscul ca edilul să scape chiar şi fără o mustrare.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here