Căruntu nu are şef la PPDD Târgu-Jiu

475

Constantin-Caruntu-PP-GorjConstantin Căruntu, preşedintele Partidului Poporului Dan Diaconescu (PPDD) Gorj, nu a stabilit încă cine va prelua frâiele organizaţiei municipale a filialei Târgu-Jiu, dar susţine că poartă negocieri cu persoane destul de cunoscute de pe eşichierul politic gorjean.

Căruntu anunţă că au bătut la uşa PPDD Gorj, foşti şefi de Consiliu Judeţean, Prefectură şi foşti edili locali. Cei la care s-a făcut referire se vehiculează că ar fi Nicolae Mischie şi Gheorghe Caralicea Mărculescu. În acelaşi timp, Căruntu a menţionat că nu va accepta penalii în partid.

Organizaţia municipală a PPDD Târgu-Jiu funcţionează fără preşedinte. Deşi Constantin Căruntu nu a spus dacă organizaţia există, totuşi a menţionat că sunt destule persoane care vor funcţia de preşedinte a acesteia. Căruntu a refuzat să numească pe vreunul dintre cei care vor să intre în rândurile PPDD Gorj dar nu a contestat că persoane ca Nicolae Mischie sau Gheorghe Caralicea Mărculescu s-ar număra printre binevoitori. PPDD Gorj are deja 3000 de membrii, susţine şeful organizaţiei, iar persoanele sunt în general din zone minereşti, din împrejurimile oraşului Motru. “Atunci când am preluat eu organizaţia judeţeană erau un număr de 1825 de membrii, în prezent sunt peste 3000 de membrii. Avem foarte mulţi membrii de calitate. Nu punem pe funcţii oameni care nu au CV-ul curat. Dorim să nu aibă dosare penale, să nu aibă afaceri ilegale cu statul şi să aibă anumite realizări în activitatea pe care au realizat-o până în prezent”, a declarat preşedintele Căruntu.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here