Şefa Departamentului Compensări din SNLO, preşedinte la UNPR Târgu-Jiu

279

Jianu DorinaDorina Jianu, fosta directoare a Direcţiei Financiar Contabilitate a Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia(SNLO), în prezent şefă a Departamentului Compensări Patrimoniu, a trecut la UNPR. Jianu nu are în acest partid statutul de simplu membru ci, în urmă cu câteva zile, a fost chiar aleasă în funcţia de preşedinte al organizaţiei de femei a UNPR Târgu-Jiu.

Dan Ilie Morega, preşedintele UNPR Gorj, îşi strânge alături prietenii şi apropiaţii, pregătindu-se asiduu pentru alegerile de anul viitor. O dovedeşte şi atragerea în UNPR a Dorinei Jianu, fosta directoare a Direcţiei Financiar Contabilitate a SNLO, promovată tot de Morega la unitatea minieră, în decembrie 2008, Jianu fiind anterior fosta contabilă a firmelor sale. Deoarece a fost promovată când la cârma SNLO se afla Eugen Davidoiu, susţinut în funcţie de PNL, Morega fiind la acea vreme preşedintele PNL Gorj, Dorina Jianu a fost îndepărtată însă din funcţie, de actuala conducere a unităţii miniere când pedeliştii au revenit la conducerea SNLO.

Dorina Jianu a dat SNLO-ul în judecată şi chiar, un an mai târziu, l-a chemat la bară pe Daniel Burlan, directorul unităţii miniere, pentru interogatoriu. Cu chiu cu vai a revenit în SNLO, la începutul anului trecut. Nu i se oferă fosta funcţie decât pentru scurt timp, acum fiind şefă a biroului care se ocupă de compensări şi patrimoniu a SNLO. Promovată de Morega de atâtea ori, Jianu fiind chiar, la un moment dat, membră în comisia de cenzori a Complexului Energetic Turceni, aceasta i s-a alăturat în partid noului preşedinte al UNPR Gorj. Jianu a fost aleasă recent preşedintă a organizaţiei de femei a UNPR Târgu-Jiu.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here